Každoročne na počesť JUDr. Ivana Čierneho usporadúvame v našom areáli celoslovenský turnaj mladšieho žiactva, na ktorom sa predstavujú aj domáce talenty. Tento turnaj má už dlhoročnú históriu a každým rokom chceme udržať vysokú úroveň organizácie.
Týmto turnajom, ktorý sa pravidelne koná na prelome augusta a septembra, si chceme uctiť pamiatku JUDr. Ivana Čierneho (10.5.1942 - 20.7.2002), ktorý nás pred trinástimi rokmi navždy opustil.
JUDr. Čierny mal najväčšie zásluhy na celom postupnom budovaní tenisového klubu v športovom areáli Slávia Trnava, kde je momentálne vybudovaný najkrajší tenisový stánok Slovenska. Hoci klub zmenil názov, JUDr. Čierny navždy zostane zapísaný v histórii trnavského tenisu. Vďaka jeho entuziazmu vyrástlo v Trnave množstvo tenisových talentov a Trnava patrila v minulosti k baštám slovenského tenisu.

Aj tento rok mal turnaj veľmi vysokú úroveň a pre rok 2015 sa stali víťazmi Peter Benjamín Privara a Vanda Vargová. Vanda prišla k nám do klubu iba nedávno a už naplno rozvinula svoj talent, keď po výhre na medzinárodnom turnaji v Slovinku pridala aj titul z domáceho podujatia. Vanda na ceste za triumfom bola suverénna a počas celého turnaja stratila iba tri hry. Vanda vo finále vyhrala na Janegovou bez straty čo i len jedinej hry.

Ďalšou domácou hráčkou, ktorá sa dokázala presadiť bola Natália Slabá, ktorá podľahla Janegovej v semifinále, ale vynahradila si to všetko vo štvorhre, ktorú vyhrala po boku Chudejovej. Romana Zelenayová sa prebojovala do štvrťfinále dvojhry a semifinále štvorhry.

dievcata

Finalistky dvojhry: zľava Janegová Kristína a Vargová Vanda

Chlapčenský pavúk bol oveľa vyrovnanejší a odohralo sa množstvo trojsetových zápasov. Vo finále sa predstavili Peter Kučera a Peter Benjamín Privara a dnes bol lepším hráčom Privara, ktorý vyhral po výsledku 6/4 6/4. Maxim Novák s Karolom Vlčkom sa stali víťazmi štvorhry, keď vo finále zdolali dvojicu Baranec, Marošík.

chlapci

Finalisti dvojhry: zľava Kučera Peter a Privara Peter Benjamín

 

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.