Majstrovstvá Slovenska družstiev sa skončili zápasmi starších žiačok, ktoré sa odohrávali na domácej pôde. Členky TC EMPIRE sa prebojovali do finále, kde podľahli favorizovanému Slovanu. Náš klub na M-SR získal dovedna dve prvenstvá (mladší žiaci a dorastenky) a štyri druhé miesta (mladšie žiačky, dorastenci, staršie žiačky, starší žiaci).


Domáci tím starších žiačok sa predstavil v nasledujúcej zostave: Klára Ondrejčeková, Nina Stankovská, Stella Kovačičová Stella, Barbora Kmošková, Natália Slabá, Tatiana Chovancová, Patrícia Hlinková a Simona Krištofovičová.
V úvodnom kole zdolali presvedčivo TK Slávia Agrofert STU Bratislava 6:1, v semifinále si bez straty zápasu poradili s TK DRANaM Košice 7:0. Vo finále prehrali po napínavom a tesnom priebehu 3:4, titul získali hráčky Slovana. „Dievčatá splnili úlohu a dostali sa do finále proti papierovo silnejšiemu súperovi. Vytvorili sme výborný tím, dievčatá makali a povzbudzovali sa. Vo finále to bola veľká dráma. Ušlo nám to o pár loptičiek, ale dievčatám patrí veľká vďaka za výborné a dramatické finále, ich výkony a súdržnosť," povedal o výkonoch starších žiačok kapitán Juraj Jančovič.


Prečítajte si články o úspechoch ostatných kategórií TC EMPIRE:

Starší žiaci:
http://www.tcempire.sk/sk/domov/27-udalosti/842-starsi-ziaci-tc-empire-sa-stali-vicemajstrami-slovenska

Dorastenky a mladšie žiačky:
http://www.tcempire.sk/sk/domov/27-udalosti/833-dorastenky-sa-stali-majsterkami-sr-mladsie-ziacky-vicemajsterkami

Mladší žiaci a dorastenci:
http://www.tcempire.sk/sk/domov/27-udalosti/832-mladsi-ziaci-su-majstrami-slovenska-v-druzstvach-dorastenci-vicemajstrami 

empire2

 MG 0923

 MG 0938

Slovan:

slovan2

Piešťany:

piestany2

 

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.