V Trenčíne, resp. v Topoľčanoch sa odohrali halové majstrovstvá Západoslovenského regiónu staršieho žiactva a najviac sa dokázali presadiť Tomáš Lánik, ktorý turnaj vyhral a Vanda Vargová, ktorá prehrala vo finále.

U chlapcov, ktorí sa predstavili v Trenčíne, nastúpila celá plejáda našich hráčov: Tomáš Lánik, Matúš Barcaj, Tomáš Melicherík, Michal Novanský, Dávid Daniška, Dominik Cvik, Filip Žilkay, Alfréd Almási, Adrián Štancel a Stanislav Valent.

Prvým kolom sa nepodarilo prejsť Tomášovi Melicheríkovi a Dávidovi Daniškovi. Druhé kolo bolo konečnou pre Matúša Barcaja, Dominika Cvika, Alfréda Almásiho a Adriána Štancela. Filip Žilkay podľahol vo štvrťfinále Stanislavovi Valentovi. Semifinále bolo takmer kompletnou záležitosťou našeho klubu, keď popri Michalovi Novanskom, Tomášovi Lánikovi a Stanislavovi Valentovi sa do semifinále prebojoval Adrián Kopál. Stanko nedal Adriánovi šancu a dovolil uhrať protihráčovi iba dve hry. Tomáš zviedol s Michalom veľmi vyrovnaný zápas a Tomáš sa tešil z tesného víťazstva 6/4 v treťom sete. Vo finále Tomáš zdolal Stanka 6/1 7/6 a tešil sa z triumfu na halových majstrovstvách.

Z víťazstva vo štvorhre sa tešili Michal Novanský po boku Kopála, keď zdolali práve Stana a Tomáša. Do semifinále sa prebojovali spoločne Filip Žilkay s Alfrédom Almásim.

lanik region2016

Dievčatá bojovali v Topoľčanoch a predstavili sa Simona Krištofovičová, Romana Zelenayová, Vanda Vargová, Terézia Gavalcová a Barbora Kmošková. Všetky dievčatá dokázali vyhrať aspoň jeden zápas. V druhom kole prehrala Terezka a Romanka. Vo štvrťfinále porazila Vanda Barboru 6/2 6/1 a Simona nestačila na Kráľovú 2/6 1/6. Vanda sa prebojovala až do finále, kde nestačila na Kráľovú 1/6 1/6. Vo štvorhre sa prebojovala do semifinále Barbora po boku Kleinovej.   

kmoskova klainova

Barbora vpravo so svojou spoluhráčkou

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.