Array

 V sobotu 16. februára sa odohrali oba semifinálové zápasy dvojhry druhého ženského turnaja EMPIRE Women's Indoor 2019. Prvou postupujúcou do nedeľňajšieho finále bola česká tenistka Denisa Allertová, ktorá má tak šancu zopakovať triumf krajanky Lucie Hradeckej spred týždňa v klube TC EMPIRE Trnava.

ZÁZNAM FINÁLE DVOJHRY

VIDEOROZHOVOR S ALLERTOVOU PO POSTUPE DO FINÁLE

VIDEOROZHOVOR S VÍŤAZKOU ŠTVORHRY ZARYCKOU


Denisa Allertová
potrebovala na postup zvíťaziť v dvoch tajbrejkoch. V úvodnom sete prehrávala už 2:4 aj 3:5, v druhom sete mala súperka mečbaly, no Češka napokon nezaváhala a Nemku Annu Zajovú zdolala v dvoch tajbrejkoch 7:6(4), 7:6(1).

„Určite som spokojná, že som vôbec vo finále. Bolo to náročné, hlavne po fyzickej stránke. Teší ma, že som ustála všetky dôležité momenty. Zo začiatku mi trvalo, kým som sa rozhýbala. Mala som toho dosť už po včerajšom semifinálovom trojsetovom zápase. Som rada, že som to bola schopná otočiť. Čo sa týka druhého setu a odvracania setbalov súperky, na to som sa snažila nemyslieť. Zabojovala som tam až nad očakávania, zahrala som vtedy asi tri esá," povedala na úvod Denisa Allertová pre www.tcempire.sk.

„Súperka veľmi dobre podávala. Ťažko sa jej servis predvídal, lopty umiestňovala dobre. Videla som, že je náročné ju brejknúť. Musela som si podržať svoje podanie a to som ustála. Bolo to veľmi dôležité," pokračovala hráčka, ktorá mala v hľadisku aj fanúšikov vrátane tenistu a priateľa Jana Šátrala.

„Prišiel môj priateľ s kamarátom. Bolo to úplne nečakané, vôbec som to nevedela. Bolo to príjemné prekvapenie, určite mi to pomohlo po psychickej stránke. Zajtra príde ešte jeden z mojich dobrých kamarátov. Mám tu celý tím vrátane najlepšej kamarátky. Som rada, že ma prišli povzbudiť," dodala s úsmevom.

Allertová si v nedeľu 17. februára od 11:00 zahrá finále dvojhry s Bulharkou Isabellou Shinikovou.

Víťazkami štvorhry sa stali Zarycká s Andrei

V sobotu sa po semifinálových zápasoch dvojhry hralo aj finále štvorhry. Rumunsko-český pár Andrei/ZaryckÁ zvíťazil nad česko-poľskou dvojicou Kolodziejova/Chwalinska 6:4, 6:3.

VIDEOROZHOVOR S VÍŤAZKOU ŠTVORHRY ZARYCKOU

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.