Array

Peter Privara sa stal nedávno Talentom roka na Slovensku za rok 2019 a teraz pridal zverenec trénera nášho klubu Daniela Trčku ďalšie medzinárodné ocenenie. Organizácia Tennis Europe ho vyhlásila za európskeho tenistu roka 2019 vo vekovej kategórii do 16 rokov.

Ocenenie sa už pravidelne udeľuje najlepším hráčom do 14 a 16 rokov v Európe, ktorí sa umiestnili na popredných priečkach európskeho renkingu a dosiahli významné úspechy počas tenisovej sezóny. V minulosti tieto ocenenia získali hráči ako Novak Djokovič, Andy Murray, Martina Hingisová alebo Kim Clijstersová.

„Peter uzavrel rok ako líder rebríčka Masters a Talent roka na Slovensku si pripísal veľa kvalitných výsledkov. V sezóne, ktorá bola preňho plná výziev, síce prehral v semifinále dvojhry na juniorskom turnaji Masters, ale to nijako neznižuje jeho výsledky v roku 2019. Veď vybojoval až 6 turnajových titulov, vrátane troch podujatí najvyššej kategórie 1 (Barcelona, Varšava, Sarajevo). To ho robí jedným z najúspešnejších v Európe v ktorejkoľvek vekovej kategórii. Na okruhu Tennis Europe Junior Tour zaznamenal bilanciu 39 víťazstiev a iba 3 prehry a teraz nedávno zabodoval už aj na juniorskom okruhu ITF Junior World Tennis Tour, keď v nórskom Stavangeri vybojoval svoj prvý titul vo štvorhre," píše sa o našom hráčovi na titulke webu tenniseurope.org.

ČLÁNOK O PEŤOVI: https://www.tenniseurope.org/news/131649/Junior-Tour-Players-of-the-Year

privara titulka europe

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.