Array

ROZHOVOR S RADKOU ZELNÍČKOVOU

DEA HERDZELAS'S INTERVIEW

ROZHOVOR S ANNOU SISKOVOU

ROZHOVOR S LUCIOU HRADECKOU

V stredu 12. februára sa hrala v klube TC EMPIRE Trnava hlavná súťaž dvojhry druhého ženského turnaja EMPIRE Women's Indoor 2020. Na programe boli všetky duely prvého kola dvojhry, v ktorých nechýbali ani členky domáceho klubu a akadémie.

Prvou zo Sloveniek na kurte bola Radka Zelníčková z TC EMPIRE, ktorá si zmerala sily s o 7 rokov staršou Rakúšankou Juliou Grabherovou. Zelníčková predviedla lepší výkon ako na minulotýždňovom turnaji EMPIRE Women's Indoor, no napokon prehrala 4:6, 5:7. Na oboch podujatiach v Trnave mala voľnú kartu do hlavnej súťaže, keďže má iba 16 rokov a je juniorkou. „Sú to pre mňa cenné skúsenosti. Je to úplná úroveň ako na juniorských turnajoch. Baby tu veľmi nekazia, nedávajú súperkám také darčeky, určite sa proti nim ťažšie hrá. Keď mám porovnať oba zápasy prvého kola v Trnave, na kurte som sa cítila lepšie určite dnes. Proti Kučovej som bola v oveľa väčšom strese. Bolo to teraz lepšie, ale som trochu chorá. Nebola som na to dobre po kondičnej stránke," povedala o zápase 16-ročná Zelníčková, ktoré cestuje budúci týždeň na juniorský turnaj do Lotyšska na J2 a potom do Kazane na J1.

Prekvapením sa skončil duel prvého kola medzi prvou nasadenou Tamarou Korpatschovou z Nemecka, ktorá nestačila na kvalifikantku z Bosny a Hercegoviny Deu Herdzelasovú a prehrala s ňou 5:7, 6:4, 3:6.

Zverenkyňa Hanáka Sisková z antuky na hard, bolo to náročné

ROZHOVOR S ANNOU SISKOVOU

V stredu hrala prvé kolo aj česká tenistka Anna Sisková, ktorá je členkou trnavskej EMPIRE Tennis Academy a zverenkyňou trénera Reného Hanáka. Aj keď potrápila ôsmu nasadenú Janu Fettovú z Chorvátska, napokon prehrala 0:6, 6:4, 1:6. Osemnásťročná hráčka ešte v nedeľu bola na 15-tisícovom turnaji ITF v Španielsku, kde triumfovala vo dvojhre, ale hralo sa tam na antuke. „Na tvrdom povrchu som hrala naposledy asi v decembri. Navyše ona (Fettová) do toho páli, čiže sme nemali veľmi dlhé výmeny. Nevedela som sa do toho dostať najmä v prvom sete. V druhom sete som začala celkom dobre, uhrala som to, no a v treťom mi utiekol začiatok a prehrala som," povedala Siskova pre www.tcempire.sk.

Sisková už dlhšie spolupracuje s trénerom EMPIRE Tennis Academy a krajanom Reném Hanákom. „Som spokojná so spoluprácou. Najlepšie na tom je, že pozná asi celú moju rodinu. Zatiaľ sa mi darí, zlepšujem sa a to je dôležité," hovorila Sisková, ktorá je spokojná aj s klubom. „Veľmi sa mi tu páči, je tu krásne zázemie, veľa hráčov. Sú tu kvalitné podmienky a tréneri," dodala.

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.