Array

V nedeľu 16. februára sa skončil druhý ženský hardový turnaj EMPIRE Women's Indoor 2020, ktorý sa konal v klube TC EMPIRE Trnava. Druhé podujatie s dotáciou 25 000 USD ovládla Rumunka Jaqueline Cristianová, ktorej súperka Sofia Lansereová vo finále dvojhry skrečovala.

ODOVZDÁVANIE CIEN

CRISTIAN'S INTERVIEW

Ruská tenistka Sofia Lansereová, ktorá zvíťazila na našom prvom turnaji EMPIRE Women's Indoor 2020 pred týždňom, teraz skrečovala finálový zápas za stavu 1:6, 2:4 v druhom sete pre zdravotné problémy. Titul z Trnavy, 50 bodov do rebríčka WTA a odmenu vo výške 3919 amerických dolárov si tak odnáša 21-ročná Rumunka Jaqueline Cristianová. „So svojím výkonom vo finále som bola spokojná. Je mi však ľúto, že súperka musela finále skrečovať. Obzvlášť je to ťažké, keď sa to stane vo finále. Želám jej rýchle uzdravenie," povedala v prvej reakcii na kurte po finále Jaqueline Cristianová.

„Čo sa týka mojej hry, som rada, že som vo finále začala veľmi dobre. Bola som pozitívna, optimistická a verila som si, že zápas môžem vyhrať. Som šťastná, že som zvíťazila," pokračovala víťazka, ktorá pôvodne ani nečakala, že vôbec v Trnave bude hrať. „Ak mám byť úprimná, tak som ani nevedela, že sa zúčastním turnaja. Po minulotýždňovom fedcupovom stretnutí s Ruskom som sa cítila veľmi unavená, lebo aj predtým som bola na turnaji. Na prípravu a presun do Trnavy som mala asi tak jeden deň. Som však rada, že som sem prišla. Sú tu skvelé podmienky, pekný klub, organizácia bola na kvalitnej úrovni. Všetci boli na mňa príjemní," uviedla rodáčka z Bukurešti, ktorá dúfa, že sa dostane do kvalifikácie turnaja WTA v Dohe.

Druhý titul Lansereová nezískala, s turnajmi v Trnave je však spokojná

Ruská 18-ročná tenistka Sofia Lansereová nezopakovala v Trnave singlový triumf spred týždňa, ale napriek tomu bola spokojná s tým, čo sa jej počas 14 dní podarilo dosiahnuť. „Boli to skvelé dva týždne v Trnave. Nemyslela som si, že môžem vyhrať prvý turnaj, ale krok po kroku a deň po dni sa to stávalo reálnejším. Bola som šťastná a pripravená zabojovať aj na druhom. Vo finále som musela skrečovať pre drobné zranenie, ale po týždni oddychu by som mala byť v poriadku," dodala Lansereová.

Foto: Ivan Kopčáni

IKO 9057IKO 9128IKO 9190IKO 9211IKO 9226

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.