Array

Člen TC EMPIRE Trnava a zverenec trénera Daniela Trčku Peter Benjamín Privara (15) si odbil premiéru na prvom mužskom turnaji EMPIRE Men's Indoor 2020 v jeho domácom klube.

ROZHOVOR S JANOM ŠÁTRALOM

ROZHOVOR S PATRIKOM RIKLOM

Privara nastúpil pri premiére medzi mužmi v úvodnom kole hlavnej súťaže vďaka voľnej karte a jeho súperom bol švajčiarsky mladík Leandro Riedi. Slovenský tenista po bojovnom výkone podľahol po prehre 4:6, 1:6. Jeho duel pozorne sledoval aj osobný tréner Daniel Trčka. „Po hernej stránke preukázal Peťo svoje kvality. Aj na podaní, aj pri úderoch dokázal, že je schopný hrať vyrovnanú partiu. Jedine, čo sa mu nepodarilo je to, že po celý zápas neudržal úroveň agresivity. Boli tam drobné výpadky, že sa na kurte nevedel rýchlo rozhodnúť, koľko sily má použiť do úderu. Pre pár takýchto situácií prehral. Udržať do konca je o skúsenostiach. S jeho herným prejavom som však absolútne spokojný," povedal po zápase tréner Daniel Trčka. „Súpera sme nepoznali. Peťo sa aj pred zápasom a počas neho sústredil na seba, aby predviedol svoje najlepšie údery a výkon. Aby to odohral poctivo a s dobrým prístupom," spomenul Trčka, ktorý má v pláne pre zverenca ďalšie mužské turnaje. „Určite áno, turnaje Futures budeme určite skúšať aj v lete tohto roka, aj potom v zimnej sezóne. Mužských bude asi šesť," objasnil kouč.

Privara si budúci týždeň zahrá na juniorskom turnaji EMPIRE Cup U18, ktorý sa koná opäť v domácom klube, potom príde tréningový týždeň a následne odcestuje na juniorské turnaje buď do Maroka alebo Chorvátska.

Do 2. kola dvojhry postúpil aj český tenista a nasadená turnajová trojka Jan Šátral. Zdolal Poliaka Piotra Grynkowského 6:4, 6:2. Šátral je víťaz ešte antukovej edície nášho turnaja z augusta 2014, keď zdolal vo finále Šafránka. Postupujúcim do 2. kola je aj ďalší český tenista Patrik Rikl, syn bývalého známeho deblistu Davida Rikla (v auguste 2001 bol svetová štvorka vo štvorhre), ktorý zdolal krajana Nejedlého a nasadenú turnajovú päťku dvakrát 6:4.

ROZHOVOR S JANOM ŠÁTRALOM

ROZHOVOR S PATRIKOM RIKLOM

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.