Array

Slovenský tím chlapcov do 18 rokov obsadil na majstrovstvách Európy tímov (1. - 3. augusta, La Rochelle, Francúzsko) konečné štvrté miesto. Zverenci kapitána Ľubomíra Kurhajca nestačili v súboji o bronz na druhú nasadenú Českú republiku a podľahli jej 1:2. Družstvo v zložení Peter Benjamín Privara, Peter Naď a Michal Krajčí štartovalo na šampionáte v pozícii štvorky pavúka.

Stretnutie proti Českej republike otvoril súbojom dvojok Peter Naď, ktorý nestačil na Hynka Bartoňa a podľahol mu 2:6, 2:6. Po ňom sa na kurte predstavili tímové jednotky Peter Benjamín Privara s Jakubom Menšíkom. Úvodný set získal vo svoj prospech čerstvo osemnásťročný Privara, no ďalšie dva išli na konto Menšíka, ktorý zvíťazil 4:6, 6:3, 6:4. Za rozhodnutého stavu sa hrala skrátená štvorhra. Peter Naď spolu s Michalom Krajčím v nej zvíťazili nad Hynkom Bartoňom s Jakubom Nicodom 5:4(6), 4:1.

Slovenský tím chlapcov do 18 rokov zvíťazil vo svojom prvom stretnutí na majstrovstvách Európy tímov (1. - 3. augusta, La Rochelle, Francúzsko) nad výberom Španielska jednoznačne 3:0. Družstvo v zložení Peter Naď, Peter Benjamín Privara (TC EMPIRE Trnava) a Michal Krajčí štartuje na šampionáte v pozícii štvoriek pavúka.

V semifinále narazili Slováci na najvyššie nasadené Francúzsko, s ktorými prehrali 0:3.

V stretnutí proti Španielsku bodovali vo dvojhrách Peter Naď a Peter Benjamín Privara. Naď si poradil s Alejom Sanchezom Quilezom 6:1, 7:5, Privara nedal šancu Alejandrovi Melerovi Kretzerovi a zdolal ho 6:1, 6:1. Na štvorhru nastúpili Naď s Privarom proti Sanchezovi Quilezovi s Joanom Torresom Espinosom. Mladí Slováci vyhrali 6:3, 6:2.

20220804 Privara

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.