V nedeľu 26.4.2015 o 10.00 vyvrcholil Trnava Cup finálovými zápasmi dvojhry chlapcov a dievčat. Víťazmi dvojhry sa stali Wojciech Marek z Poľska po víťazstve nad Burdufom z Rumunska 5/7 6/2 6/0 a Anna Sisková z Česka, ktorá porazila Slovenku Stellu Kovačičovú 6/4 6/1.

Najďalej z domách hráčov sa prebojoval János Fekete a Klára Ondrejčeková, obaja postúpili do štvrťfinále dvojhry.  

Pozrite si kompletné výsledky kvalifikácie, hlavnej súťaže dvojhry a štvorhry.

 

DSC 0006

Zľava: supervisor Mazáček, Burduf, Marek, Sisková, Kovačičová, riaditeľ turnaja Boleman

János Fekete, nasadený ako č. 11, sa prebojoval do štvrťfinále, kde stroskotal na Čechovi Lukášovi Jirouškovi 0/6 2/6. János v tomto zápase pôsobil unavene a nedokázal Čechovi konkurovať v žiadnych ukazovateľoch. János od prvého kola čelil ťažkým súperom a hoci zvíťazil vo všetkých troch zápasoch na dva sety, v každom zápase zviedol skrátenú hru, ktorú vždy dotiahol do víťazného konca.

Klára Ondrejčeková si postup do štvrťfinále vybojovala o niečo ľahšie ako János a predviedla sólidnu hru. Postupne porazila Češku Csabi 6/3 6/1, Lotyšku Jakovlevu 6/2 6/3 a Slovenku Supak 6/1 6/3. Vo štvrťfinále nestačila na Ukrajinku Dyatlovu 3/6 4/6.

Nina Stankovská dokázala uhrať dve kolá a nebyť zranenia, ktorá ju začalo limitovať v zápase s Kovačičovou, tak mohla postúpiť do štvrťfinále. Nina počas turnaja predviedla dobrú hru so zlepšenou technikou.

Z ďalších domácich hráčov sa predstavili Lukáš Bielik, Stanislav Valent, Adam Arbet a Patrícia Hlinková, ktorí dokázali uhrať jedno kolo. Lukáš uhral set proti Jirouškovi .

S turnajom sa v prvom kole rozlúčili Tomáš Lánik, Michal Novanský, Miloš Karol, Barbora Kmošková a Tatiana Chovancová.

Vo štvorhre sa najďalej prebojovali Fekete so Stankovskou, ktorí sa prebojovali do semifinále.

DSC 0002

Zľava: Minárik, Fekete

 

DSC 0003

Zľava: Kovačičová, Stankovská

Z víťazstva v dievčenskej štvorhre sa radovali Kadlečková a Silná.

DSC 0014

Zľava: supervisor Mazáček, Kužmová, Rogozinska, Kadlečková, Silná a riaditeľ turnaja Boleman

 

plagat TEJT U14-page-001

 

 

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.