Array

Slovenský tím dievčat do 14 rokov postúpil z kvalifikačnej skupiny ME do finálovej, ktorá sa odohrá od 1. - 3. júla v talianskom meste Loano. Tím v zložení Soňa Depešová, Mia Pohánková (TC EMPIRE Trnava) a Kali Šupová zdolal v kvalifikačnej skupine v Pszczyne postupne Maďarsko 3:0, Fínsko 3:0 a vo finále si poradil s Francúzskom 2:1. Darilo sa aj tímu Sloveniek do 12 rokov, v ktorom je hráčka TC EMPIRE Viktória Nováková.

Slovenské dievčatá vďaka týmto víťazstvám obsadili v skupine 1. miesto. Znamená to, že v Loane budú figurovať medzi nasadenými tímami.

Finálové stretnutie proti Francúzsku malo vyrovnaný priebeh. Bod vo dvojhre získala pre slovenské farby naša Mia Pohánková. Po druhom singli bolo vyrovnané, keď v súboji jednotiek nestačila na svoju súperku Soňa Depešová. O víťazovi tak rozhodovala záverečná štvorhra, ktorú lepšie zvládli Slovenky. Pohánková s Kali Šupovou v dramatickom zápase zvíťazili v rozhodujúcom supertajbrejku 10-6.

V úspešnom tíme aj Nováková

Slovenské reprezentantky do 12 rokov zabojujú o postup na finálový turnaj majstrovstiev Európy. V kvalifikačnej skupine A obsadili prvé miesto a v baráži zabojojú proti Francúzsku, ktoré skončilo na druhej priečke v skupine B. Slovenky zdolali postupne Maďarsko 3:0, Nemecko 2:1 a v poslednom stretnutí skupiny si poradili s Fínskom 3:0. Vo dvojhrách bodovali Sofia Rachel Kočišová a Nina Košická, vo štvorhre sa pridali Košická s Viktóriou Novákovou z TC EMPIRE Trnava. Vo všetkých troch zápasoch proti Fínsku stratili Slovenky dovedna iba deväť gemov.

Zdroj: www.stz.sk

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.