Majstrovstvá Slovenska družstiev sa pomaly končia. Predposlednou vekovou kategóriou, ktorá ich mala na programe, boli starší žiaci. Ani tu sa opäť nestratili členovia TC EMPIRE Trnava, keď chlapci vybojovali na dvorch TK Žilina druhé miesto pod vedením kapitána Miloslava Grolmusa.


Na súpiske trnavského družstva pre M-SR boli nasledovní hráči: János Fekete, Lukáš Bielik, Adam Arbet, Tomáš Vanko, David Kvapilík, Michal Novanský, Tomáš Lánik, Stanislav Valent, Filip Žilkay, Alfréd Almási a Miloš Karol.
Naši starší žiaci uhrali v 1. kole proti domácemu TK Žilina a v semifinále proti 1. TC Humenné suverénne víťazstvá, zhodne 7:0. Vo finále už prehrali s Tenisovou akadémiou Prešov 1:6. „Hrali sme bez Lukáša Bielika, ktorý mal zápal pľúc. János nastúpil s narazeným palcom, ktorý ho čiastočne limitoval. Finále proti silnému Prešovu sa v oklieštenej zostave dalo ťažko vyhrať, ale keby Adam Arbet neprehral trojseťák, mohlo sa rozhodovať až v záverečných štvorhrách. Aj tak ďakujem chlapcom za predvedené výkony a bojovnosť," povedal klubový šéftréner a kapitán družstva Miloslav Grolmus.

Strieborný trnavský tím:

20150905starsiziaci0

20150905starsiziaci

 

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.